Bij NintendoReporters zijn we van mening dat feedback van onze bezoekers en gebruikers uitermate belangrijk is. Per slot van rekening is het zo dat we een medium met jullie in het achterhoofd maken.

Daarbij proberen we vanuit ons zelf al te zorgen dat alles goed doordacht is. Maar ieder mens is anders. Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren over hoe dingen zouden moeten werken.

Dat brengt natuurlijk een uitdaging met zich mee, een uitdaging die wij heel graag aan willen gaan!

We willen samen met andere Nintendo fans een medium maken wat aangenaam, nuttig en praktisch is.

Geef ons feedback, we zijn er dol op!

Met die reden geven we iedereen, overal de gelegenheid om ons te voorzien van feedback. Of het nu gaat om een idee, een vraag, een probleem of een bedankje; dat maakt allemaal niet uit. Wij willen het enorm graag horen van jullie!

Door jullie feedback kunnen wij namelijk zien wat er nog beter kan aan ons medium. En dat is van onschatbare waarde.

Voeren we alle feedback door?

Nou laten we eerlijk zijn nee, we moeten een medium hebben wat voor de grootst mogelijk groep mensen fijn werkt.

Soms komen er suggesties naar voren die niet iedereen zou zien zitten.

In zulke gevallen zullen we altijd kijken of we het geen specifieke optie kunnen maken voor gebruikers, zodat jullie zelf kunnen kiezen hoe of wat.

Hoe geef ik feedback?

Heel simpel, iedere pagina is aan de rechterzijde voorzien van een Feedback optie. Als je deze aan klikt dan krijg je een formulier waarmee je ons van je feedback kan voorzien.

Goed om te weten; Het formulier kun je sluiten door er buiten te klikken, op ESC te drukken of natuurlijk het kruisje te gebruiken rechtsboven het formulier zelf.

We hebben er voor gekozen om je de vrijheid te geven om dit te doen wanneer je wilt zonder dat we tracking tools gebruiken die je uit het niets gaan lastig vallen, daar zijn we namelijk zelf ook geen fans van.


Gewoon simpel; Altijd feedback, waar je ook bent, gewoon omdat het kan!
Help jij ons mee een nog toffer medium te worden?