Aangezien we ook stukje bij beetje bezig zijn om een steeds grotere Nintendo Community te worden dachten we dat het goed is dat iedereen op de hoogte blijft van wat er zoal leeft in onze community. Met die reden hebben we Globale Comment Notificaties in het leven geroepen.

Wat zijn Globale Comment Notificaties?

Rechtsonder op iedere pagina worden er met een interval notificaties van de laatst geplaatste comments op de NintendoReporters website getoond.

Hoe werken Global Comment Notificaties?

In het kort; als iemand een comment plaatst op NintendoReporters wordt dit als notificatie opgeslagen. Bij de daarop volgende bezoeken wordt dit als notificatie rechtsonder op de website weergegeven (aan zowel bezoekers, als gebruikers)

Zo mis je nooit meer als mensen comments plaatsen op items, zodat je weet wat er leeft in de community. Je kunt als het jouw aanspreekt dan simpelweg de notificatie aan klikken en deelnemen aan het gesprek!

Goed om te weten; Als je op het kruisje klikt bij een Globale Comment Notificatie dan sluit je natuurlijk de weergave maar je zorgt ook dat Globale Comment Notificaties gedurende je sessie niet meer vertoond worden.

Toekomst optie

We horen graag van jullie of je Globale Comment Notificaties op gebruikersniveau zouden willen kunnen instellen. Zelf weten we niet of dat een meerwaarde is, dus laat het ons via de Feedback optie even weten.


Weet altijd wat er leeft door middel van Global Comment Notifcaties!