Grand Theft Auto Remastered Trilogy onderweg voor Nintendo Switch?

Kotaku heeft bekendgemaakt dat hun bronnen hen hebben geïnformeerd dat Rockstar druk bezig is geweest met het maken van een Grand Theft Auto Remastered Trilogy voor alle huidige systemen en mobiele platforms iOS en Android.

De drie klassieke games zouden high-definition poorten zijn van de klassieke Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas en komen naar verluidt deze vakantie uit.

Ja, maar hoe zit het met het opnieuw uitbrengen van GTA V … opnieuw?

De timing lijkt een beetje verkeerd aangezien Rockstar de nieuwe en verbeterde PlayStation 5 en Xbox Series X zal uitbrengen | S-versies van Grand Theft Auto V in november, die oorspronkelijk in 2013 werd uitgebracht.

Rockstar lijkt volgens Kotaku-bronnen gefocust op het de deur uit krijgen van deze drie geremasterde Grand Theft Auto-games naast de GTA V next-gen-poorten voor PS5 en Xbox-serie. Rockstar Dundee leidt de ontwikkeling en veel andere studio’s in het uitgebreide netwerk van teams van Rockstar werken ook mee aan beide projecten om ervoor te zorgen dat ze eind 2021 klaar zijn, in ieder geval voor consoles.

Maar er gaat veel geroezemoes rond, dus wie weet.

Ad

Eén reactie op “Grand Theft Auto Remastered Trilogy onderweg voor Nintendo Switch?”