Hieronder vind je alle mensen die NintendoReporters maken tot wat het vandaag is! Ze verdienen allemaal hun eigen verdienste en we zouden niet zo goed kunnen zijn als wij zonder hun hulp!

We verwachten verder te groeien en zijn altijd op zoek naar mensen die NintendoReporters kunnen versterken. Als je al wilt helpen om NintendoReporters groter en beter te maken; voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Jasper Repo
Over Jasper Repo
Opgegroeid met de SNES en de Gameboy. Hierdoor helemaal fan geworden van Nintendo en nooit meer losgelaten. Ook van Japanse auto's en gabber muziek
Johan.G.J
Over Johan.G.J
Speelt Nintendo games sinds de N64, favoriete genre zijn RPG's en J-RPG,s. Altijd in voor een paar matches Mario Kart!
NintendoReporters
Over NintendoReporters
NintendoReporters is de plek voor nieuws, previews, reviews, guides op het gebied van de Nintendo Switch, 3DS, Wii U, Wii en Nintendo in het algemeen.
Patrick Dankers
Over Patrick Dankers
Een die-hard Nintendo fan die iedere console én handheld van Nintendo heeft meegemaakt en een algeheel enorme passie heeft voor Nintendo. Daarnaast in zijn day-to-day job heel erg bedreven met zaken op het gebied van technical SEO (Search Engine Optimization), WSO (WebSite Optimization) en developen.