Mario Kart Tour – Pink Gold Peach beschikbaar

Mario Kart Tour – Pink Gold Peach beschikbaar

De Mario Kart-serie op mobiele apparaten, Mario Kart Tour, kreeg een nieuw personage in Pink Gold Peach. Zoals je ziet, verlicht ze echt het racecircuit.

Haar speciale item is niemand minder dan de genereuze Coin Box.

Over Mario Kart Tour

Mario en vrienden gaan wereldwijd in deze nieuwe Mario Kart terwijl ze racen over banen geïnspireerd door echte steden naast klassieke Mario Kart-banen! Deze bestemmingen zullen te zien zijn in tours die om de twee weken draaien! Naast cursussen op basis van iconische locaties, krijgen sommige van je favoriete Mario Kart-personages variaties die de lokale smaak van steden in het spel bevatten!

Eindeloos Mario Kart-plezier binnen handbereik!

De Mario Kart-serie die bij velen bekend en geliefd is, is klaar om de wereld te veroveren – één slim apparaat tegelijk! Met slechts één vinger kun je gemakkelijk sturen en drijven en verwoestende voorwerpen slingeren terwijl je voor goud gaat in bekers gevuld met nieuwe en klassieke Mario Kart-banen.

Verzamel stuurprogramma’s, karts, badges en meer!

Verdien Grand Stars door te racen of schiet op de afgebeelde pijp om meer stuurprogramma’s, karts en zweefvliegtuigen te ontvangen! Je kunt ook trots badges weergeven, verdiend door bepaalde uitdagingen te voltooien, naast je in-game naam!

Bonusuitdagingscursussen geven een draai aan traditionele races!

In bepaalde races is de 1e plaats niet altijd het doel. Met namen als “Vs. Mega Bowser” en “Goomba Takedown,” vereisen deze bonusuitdagingscursussen een andere benadering van gameplay en strategie!

Race om je online rang te verhogen!

Boost met het beste van hen! Je hoge scores bepalen hoe je het vergelijkt met andere spelers over de hele wereld. Blijf oefenen en verschillende combinaties van coureurs, karts en zweefvliegtuigen uitproberen om je score te verhogen en naar de top te stijgen!