SEGA – Making the music – Team Sonic Racing

SEGA – Making the music – Team Sonic Racing

SEGA heeft het eerste deel van de video-serie “Making of the Music” geüpload voor Team Sonic Racing. In de video bekijken we hoe de soundtrack van Team Sonic Racing is gemaakt.0

video

Making the Music

Maak je klaar om te rocken, Sonic fans! SEGA trekt het gordijn open en introduceert fans aan de muzikanten die de dynamische soundtrack creëren voor de langverwachte kart-race-ervaring, Team Sonic Racing.

Met Sonic Team Sound Director, Jun Senoue, samen met Act. op drums en Takeshi Taneda op bas, toont de video het creatieve proces van het team terwijl ze nummers spelen, waaronder “Frozen Junkyard”, “Market Street”, en het gitaarzware themalied van Team Sonic Racing, “Green Light Ride”. Live opgenomen uit Tokyo, deze jam sessie van deze insider biedt Sonic muziekfans de beste stoel in huis.

Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo Digital en is de ultieme arcade- en snelle racestijl met competitieve stijl, met je favoriete personages en omgevingen van over de hele Sonic Universe. Race samen en win samen in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuigaanpassingsfuncties om over de finishlijn te rennen.

Team Sonic Racing zal fysiek en digitaal verschijnen op 21 mei 2019 op Sony PlayStation®4, Microsoft Xbox® One en Nintendo Switch ™, met een digitale release op pc.