Super Mario Run Android aankondiging

Super Mario Run Android aankondiging

Nintendo heeft bevestigd dat Super Mario Run op Android-apparaten de laatste update voor Super Mario Run in april of mei van dit jaar zal ontvangen.

Android End of Life

De Android-gebruikers die een redelijk oude versie van het besturingssysteem gebruiken, kunnen het spel echter niet bijwerken naar versie 3.0.14 of het spelen. U moet Android 4.4 (Android KitKat) en hoger hebben om plezier te hebben in Super Mario Run op Android-apparaten en de nieuwste updates te ontvangen.

Geen woord over of iOS op dit moment op enigerlei wijze wordt beïnvloed.

Over Super Mario Run

De eerste Mario-game voor het spelen op mobiele apparaten, Super Mario Run, is een platformgame-avonturengame die spelers door het Mushroom Kingdom voert. Mario rent alleen vooruit, maar vertrouwt op de aanraking van een enkele vinger om over obstakels te springen, vervelende vijanden te vermijden en de vlagmast te veroveren om levels te voltooien.

Super Mario Run heeft een modus waarin de speler munten en hoofden verzamelt voor het doel en een modus waarin de speler concurreert met de acrobatische bewegingen van andere mensen die dezelfde cursus hebben voltooid. Daarnaast is er een modus waarin u uw eigen Mushroom Kingdom maakt op basis van deze afspeelresultaten.