Trine 4, Ary and the Secret of Seasons + Onaangekondigde JRPG at E3 2019

Trine 4, Ary and the Secret of Seasons + Onaangekondigde JRPG at E3 2019

Modus Games heeft hun volledige E3 2019-line-up aangekondigd, met drie games op Nintendo Switch.

De Nintendo Switch-spellen die worden gepresenteerd op stand # 2513 zijn Trine 4, Ary en The Secret of Seasons en Bear With Me: The Lost Robots. Daarnaast zal een “visueel gerichte en ambitieuze” onaangekondigde JRPG op E3 ​​worden onthuld, hoewel het niet bekend is of het op dit moment naar Switch komt.

Over Modus Games

Modus Games heeft vandaag zijn volledige E3 2019-line-up onthuld, inclusief het verwachte vervolg op de fantasy-actie Trine 4: The Nightmare Prince, baanbrekende platformgame Lost Words: Beyond the Page, bekroond opkomend avontuur Ary and the Secret of Seasons, noire-puzzelspeler Bear With Me : The Lost Robots, en een visueel opvallende en ambitieuze onaangekondigde JRPG.

Modus zal alle vijf games presenteren, waarvan vier bezoekers hands-on kunnen doen, op E3 ​​dinsdag 11 juni tot en met donderdag 13 juni in South Hall, stand # 2513 in het Los Angeles Convention Center.

Trine 4: The Nightmare Prince (Frozenbyte)

Trine 4: The Nightmare Prince is de nieuwste inzending die de Trine-franchise naar nieuwe hoogten tilt. De drie helden worden opnieuw samengevoegd terwijl ze op zoek zijn naar prins Selius, een verontruste jonge edelman die wordt getroffen door intens donkere dromen. Met een terugkeer naar de geliefde 2.5D-stijl, nieuwe manieren om te spelen en de meeste inhoud in een Trine-titel tot nu toe, is Trine 4 het vervolg dat het allerbeste van de franchise belichaamt

Lost Words: Beyond the Page (Sketchbook Games):

Lost Words: Beyond the Page is een op verhalen gebaseerd, sfeervol puzzelspel dat zich afspeelt op de pagina’s van het dagboek van een jong meisje. Na een meeslepend verhaal van de beroemde spellenauteur Rhianna Pratchett, begeleiden spelers een aspirant-auteur door de wondere fantasiewereld van Estoria, waar woorden een immense kracht hebben.

Bear With Me: The Lost Robots (Exordium Games):

Ga naar de gruizige en bruisende underground van Paper City, ontdek nieuwe personages en rijke kennis die leidt naar de gebeurtenissen van de eerste drie afleveringen van Bear With Me in het geheel nieuwe prequel-hoofdstuk The Lost Robots. Donkere ondervragingen, sarcastische scherts en uitdagende puzzels liggen op de loer voor Amber’s broer Flint en de ongure detective Ted E. Bear terwijl ze aanwijzingen verzamelen om een ​​groter, meer sinister mysterie op te lossen.

Ary en het geheim van seizoenen (eXiin):

Ary en het geheim van de seizoenen is een bekroond avonturengame na een jong meisje genaamd Aryelle, of Ary, terwijl ze door de grote wereld van Valdi reist. Door de Guardian of Winter te worden, krijgt Ary het vermogen om de seizoenen om haar heen te manipuleren. Ze leert de seizoenen beheersen en gebruiken om vijanden te verslaan, obstakels te overwinnen en complexe puzzels op te lossen tijdens haar avontuur door Valdi.