Selects – Mario, Zelda en Star Fox spellen op Nintendo 3DS

Selects – Mario, Zelda en Star Fox spellen op Nintendo 3DS

Vanaf 4 februari spelen drie hoogwaardige Nintendo 3DS-games met in de hoofdrol iconische personages – Super Mario Maker voor Nintendo 3DS, The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D en Star Fox 64 3D – zich aan bij de Nintendo Selects-bibliotheek.

Nintendo Selects is een verzameling games die verkrijgbaar is tegen een adviesprijs van slechts $ 19,99 per stuk.

Nintendo Selects

De Nintendo Select-bibliotheek biedt een breed scala aan spellen voor verschillende Nintendo-systemen. Naast deze drie nieuw toegevoegde spellen, bevatten andere spellen in de Nintendo Selects-bibliotheek voor de Nintendo 3DS-systemen ook klassiekers zoals Super Mario 3D Land, Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Kirby: Triple Deluxe en The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.

Ga voor een volledige lijst van games in de Nintendo Selects-bibliotheek naar https://www.nintendo.com/nintendo-selects

Super Mario Maker

In het Super Mario Maker voor Nintendo 3DS-spel kun je je eigen side-scrolling Super Mario levels samenstellen, spelen en delen met behulp van een breed scala aan hulpmiddelen. Wil je je kanonnen munten laten schieten of laat Bowser vliegen? Met de intuïtieve bediening op het aanraakscherm van de Nintendo 3DS-systemen, is het maken van levels eenvoudig en leuk. Bovendien kun je 100 ingebouwde cursussen opnemen terwijl je de Super Mario-uitdaging aanpakt.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D-game brengt Link’s klassieke avontuur naar Nintendo 3DS. Deze geremasterde en verbeterde versie bevat een cast met gedenkwaardige personages, een onvergetelijke gameplay en een donker en mysterieus verhaal. Met de controle over de tijd zelf moet Link de wereld van Termina van de ondergang redden door burgers te helpen, tegen bazen te vechten en uitdagende puzzels op te lossen.

Star Fox 64 3D

Sluit je aan bij aas piloot Fox McCloud in de Star Fox 64 3D-game, een actievolle space shooter waarmee je de controle krijgt over het klassieke Arwing-schip terwijl je schiet, warp en barrel door de ruimte rolt. Elke missie in het spel neemt je mee door een andere planeet van het Lylat-systeem als je het hebt tegen vijanden, verzamel power-ups en vecht tegen krachtige bazen op weg naar de laatste strijd tegen de kwaadaardige Dr. Andross.

Iedereen die deze geweldige games op een systeem in de Nintendo 3DS-familie wil spelen, kan een van deze betaalbare opties oppikken:

Een zwart-en-turquoise of paars-en-zilver New Nintendo 2DS XL-systeem voorgeladen met de Mario Kart 7-game voor een adviesprijs van $ 149,99. Een Scarlet Red of Electric Blue Nintendo 2DS-systeem met de nieuwe Super Mario Bros. 2 spel vooraf geïnstalleerd tegen een adviesprijs van slechts $ 79,99.

Ga voor meer informatie over Nintendo 3DS naar https://www.nintendo.com/3ds/