Turtle Tale zal worden verwijderd van de eShop In Japan

Turtle Tale zal worden verwijderd van de  eShop In Japan

Een ander spel wordt uit de Nintendo 3DS-eShop in Japan genomen. Turtle Tale is vanaf 10 oktober niet langer verkrijgbaar in Japan.

Over Turtle Tale

Turtle Tale is een retro-geïnspireerde 2D-platformgame waarin spelers de controle overnemen van een schildpad genaamd Shelldon, die is uitgerust met een waterpistool terwijl hij op reis gaat om zijn huis terug te halen.

Turtle Island is binnengevallen door piraten en het is aan jou om ze te stoppen!

Captain O’Haire en zijn bende Monkey Pirates zijn binnengevlogen en hebben Turtle Island overgenomen. Gewapend met zijn vertrouwde waterpistool, gaat Shelldon op avontuur om zijn huis terug te halen en iedereen te stoppen die hem in de weg staat!

Met intuïtieve bedieningselementen en kleurrijke afbeeldingen is Turtle Tale een klassieke 2D-platformgame waar fans van retro-games dol op zullen zijn.

Kenmerken

  • Klassieke 2D-gameplay, geïnspireerd door onze favoriete retro-platformspelers!
  • Reis door vijf unieke gebieden van Turtle Island.
  • Catchy en kleurrijke soundtrack.

Waarom wordt het verwijderd?

Een specifieke reden voor deze verwijdering moet nog worden onthuld door ontwikkelaar Saturnine Games, maar houd de updates in de gaten voor updates. Er moet iets zijn dat in tegenspraak is met de Japanse cultuur in de game, maar helaas weten we niet wat dit is.