Yo-Kai Watch 3 – Latest Gameplay Trailer

Yo-Kai Watch 3 – Latest Gameplay Trailer

Nintendo of America heeft een nieuwe gameplay-trailer voor Yo-Kai Watch 3 gepubliceerd.

video

Nate Adams, een zeer gemiddelde jongen, en Hailey Anne Thomas, een ontluikende detective, zijn twee Yo-kai Watch-bezitters op twee heel verschillende plaatsen. Ontdek welke mysteries ze zullen oplossen in YO-KAI WATCH 3 op 2/8!

Over Yo-Kai Watch 3

Maak je op voor een verhaal van twee helden in twee steden in YO-KAI WATCH ™ 3, alleen voor de Nintendo 3DS-familiesystemen. Ga met Nate mee naar het leven in de vreemde nieuwe stad St. Peanutsburg en help de nieuwste held van Hailey Anne – Springdale – open haar eigen Yo-kai Detective Agency in een halfrond avontuur!

Schakel tussen twee maffe verhalen, vecht tegen nieuwe bazen, sluit vriendschap met meer dan 600 Yo-kai en beheer een vers op rasters gebaseerd vechtsysteem in het grootste Yo-kai-avontuur tot nu toe!

Help Nate om een ​​dosis cultuurschok af te handelen in zijn nieuwe huis St. Peanutsburg, ontdek het verhaal van de wannabe ruimtecowboy Yo-kai Usapyon met Hailey Anne in Springdale en ontdek de bijzondere problemen die beide steden teisteren! Plus … een UFO-waarneming? Wat is hier aan de hand?!