A Hat In Time – DLC Seal The Deal – komt ook

A Hat In Time – DLC Seal The Deal – komt ook

Gears for Breakfast heeft op Twitter aangekondigd dat downloadbare content van Seal the Deal beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch-versie van A Hat In Time.

Het lijkt niet te worden opgenomen in het basisspel en het lijkt erop dat DLC wordt betaald. Dat is echter nog niet bevestigd en geen van beide heeft een releasedatum voor de Nintendo Switch-versie.

Seal the Deal DLC

Een geheel nieuw hoofdstuk: The Arctic CruiseA nieuwe ongelooflijk moeilijke modus: Death Wish! Lokale co-op met gedeeld scherm! (gratis voor iedereen!) Zes nieuwe Time Rifts! Een hoop outfits, flair, kleurstoffen en zelfs camerafilters!

video

Over A Hat In Time

A Hat in Time is een schattig 3D 3D-platformer met een klein meisje dat hoeden voor goddeloze krachten naait.

Een klein meisje en haar ruimteschip

In A Hat in Time speel je als een klein ruimtevarend meisje met een grote tophat. Haar avontuur is gestopt als al haar brandstof, de Time Pieces, verloren is gegaan en verspreid over een nabijgelegen planeet. Hat Kid moet nu springen, vechten en nieuwe hoeden steken om zich een weg te banen in elke hoek en opening van deze nieuwe wereld om haar brandstof te herstellen en haar reis te hervatten. Onderweg komt ze terecht in de dreigende maffia van koks, de goofy-vogels van Dead Bird Studio, de spookachtige schaduwen van Subcon Forest en nog veel meer!

Moord op een trein! Parades! Verboden in een filmstudio?

Elke missie in A Hat in Time is uniek! Op een bepaald moment zul je de Murder on the Owl Express oplossen door aanwijzingen te vinden en de lokale bevolking te ondervragen, het volgende moment ben je de bandmaarschalk in The Big Parade, of sluip je door de door vogels gerunde Dead Bird Studio!