Aeternoblade 2 – Q1 2019

Aeternoblade 2 – Q1 2019

Meer 2,5-D hack-en-slash-actie gaat binnenkort naar de Nintendo Switch! Na maanden van ontwikkeling lanceert CORECELL Aeternoblade 2 in Q1 2019.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

AeternoBlade II

AeternoBlade II is het vervolg van AeternoBlade, een tijdversnellende actie & puzzel side-scrolling platformgame met wereldverkenning en RPG-elementen. We verbeteren meer functies in AeternoBlade II, waaronder Time-stop, Time-forwarding plus meer actiekenmerken die het spel intenser en interessanter maken.

De game is op PS4, XBOX ONE, Nintendo Switch en Steam.

Verhaal

Dorp van Ridgerode. Op een dag begint de dimensie onstabiel te worden en lijkt het bestaan ​​van deze realiteit verdwenen. Het is de oorzaak van haar acties om de wereldlijnen te veranderen. Om dit te verhelpen, begint haar reis opnieuw.

Aan de andere kant van de wereld, twee krijgers, Bernard en Felix. Ga naar Eternity Fortress volgens het ‘Oracle’ van het Chronos koninkrijk om te stoppen met de ramp die voorspeld te hebben plaatsgevonden vanuit een vreemd donker gat in de lucht, hun lot bestaat in AeternoBlade II.

Hetzelfde als de vorige AeternoBlade. AeternoBlade II is een actieplatformgame. Gebruik de mogelijkheid om tijd te manipuleren om puzzels op te lossen en om te overleven in de strijd. Featuring met wereldverkenning en RPG-elementen. We verbeteren meer functies in AeternoBlade II, waaronder Time-stop, Time-forwarding en meer actiekenmerken die het spel intenser en interessanter maken.