Aragami: Shadow Edition komt op 21 februari – Cross Play bevestigd

Aragami: Shadow Edition komt op 21 februari – Cross Play bevestigd

Merge Games en Lince Works hebben Aragami aangekondigd: Shadow Edition voor Nintendo Switch, lancering in de detailhandel en eShop op 21 februari 2019.

Aragami: Shadow Edition bevat het basisspel, Aragami Nightfall-uitbreiding en alle beschikbare DLC’s op Switch. Het spel ondersteunt co-op voor maximaal 2 spelers en platformonafhankelijk spelen met pc en Xbox One.

video

Over Aragami: Shadow Edition

Merge, een onafhankelijke uitgever en distributeur van videogames, en Lince Works, het ontwikkelaarsteam achter de third-person actie Astra, raken heimelijk aan te kondigen dat ze hun krachten weer hebben gebundeld om Aragami: Shadow Edition naar de Nintendo Switch te brengen.

Met de verkoop van meer dan 500.000 exemplaren tot nu toe, wordt Aragami: Shadow Edition klaar voor een digitale en fysieke release voor Nintendo Switch op 21 februari 2019.

Aragami werpt je als een ondode huurmoordenaar met de kracht om de schaduwen te beheersen. Door de duisternis te manipuleren, kun je via de schaduwen teleporteren, nieuwe paden maken om je doelen te bereiken, wapens en vaardigheden realiseren en zelfs schaduwbeesten oproepen om je vijanden te verslaan.

Sterk geïnspireerd door old-school stealth-games als Tenchu ​​en Metal Gear Solid en recentere edelstenen als Mark of the Ninja en Dishonored, legt Aragami de nadruk op het terugbrengen van de uitdaging die deze games zouden moeten bieden.

Aragami is gebouwd rond twee contrasterende speelstijlen, waar spelers vrij van kunnen wisselen zonder dat het spel hen daarvoor straft. Gebruik je krachten om te spelen als een geest, onopgemerkt blijven en zonder gefluister naar je doelwit gaan. Of speel als een demon, dood iedereen op je pad en gebruik je krachten om je vijanden te verwoesten.

Kenmerken

  • Embrace the Shadows – Maak je eigen schaduwen om onzichtbaar te worden. Teleporteer van schaduw naar schaduw terwijl je op je doelen jaagt. Gebruik een breed scala aan Shadow Powers om creatief je vijanden te sturen.
  • Kies je Playstyle – meerdere paden om elk scenario te verslaan en benader elke situatie. Speel als een genadeloze afgezant van de dood of een onzichtbare geest. Jouw verhaal, jouw keuzes.
  • Word Aragami – Vecht tegen Kaiho, het leger van Licht, en red Yamiko, het mysterieuze meisje dat je heeft opgeroepen en dat is de sleutel tot je bestaan.
  • Speel met een vriend – Aragami: Shadow Edition ondersteunt onlinecoöperaties voor twee spelers die compatibel is op meerdere platformen met pc en Xbox.

Aragami: Shadow Edition voor Nintendo Switch bevat het originele basisspel, de Aragami Nightfall-uitbreiding en alle beschikbare DLC’s. Het spel en de uitbreiding ondersteunen beide volledige online co-op voor twee spelers die compatibel is op meerdere platformen met pc en Xbox.

Aragami: Shadow Edition is ingesteld voor digitale release in de Nintendo eShop op 21 februari 2019.

Een fysieke versie is beschikbaar in winkels en een verzamelhandtekening is beschikbaar voor pre-order op de volgende link; https://signatureeditiongames.com/collections/signature-editions/products/aragami-shadow-edition-signature-edition-switch