Blizzard: implementeren Cross-play Overwatch – Moeilijker dan mensen zich realiseren

Blizzard: implementeren Cross-play Overwatch – Moeilijker dan mensen zich realiseren

Onlangs werd in een interview met GameSpot aan hoofdproducent Wes Yanagi gevraagd of het mogelijk was om crossplay in de consoleversies van Overwatch te brengen met andere grote online multiplayer-spellen zoals Fortnite en Rocket League met die functie.

Cross-play

Cross-play is iets dat zeker aantrekkelijk is voor spelers, en als speler zou ik het graag zien gebeuren. De waarheid is dat het implementeren van cross-play voor Overwatch moeilijker is dan mensen zich realiseren.

We onderzoeken hoe we dit naar Overwatch kunnen brengen, maar hebben op dit moment niets te delen.

Over Overwatch

Doe mee aan de strijd voor de toekomst in de wereld van Overwatch® en kies je held uit een gevarieerde groep soldaten, wetenschappers, avonturiers en eigenaardigheden. Buig de tijd, trotseer de natuurkunde en ontketen een duizelingwekkende reeks buitengewone krachten en wapens. Betrek je vijanden op iconische locaties van over de hele wereld in de ultieme teamgebaseerde shooter.

Ervaar het buitengewone

Versnel en vertraag de tijd. Regenvernietiging van bovenaf in een experimenteel, jet-aangedreven pantserpak. Achtervolg je prooi als een wraith-achtige moordenaar die overal en altijd kan verschijnen. Ontketen krachten zoals Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge en nog veel meer. Elke held heeft een unieke reeks verwoestende, spelveranderende vaardigheden.

Speel Heroes, Geen Classes

Elke held heeft een uniek perspectief op het slagveld en een verhaal achter hoe ze daar zijn aangekomen. Je bent een kampioen van vervlogen tijden met zijn straffende rakethamer in dienst van de eer, een robotmonnik die zich inzet voor het genezen van de kloven tussen mens en machine, een genetisch gemanipuleerde gorilla die toevallig ook een briljante wetenschapper is, en nog veel, veel meer .

Vecht voor de toekomst … samen

Teamwork is noodzakelijk om te overleven als je het gevecht aangaat met vrienden en kameraden. Zorgvuldige coördinatie zal het verschil tussen overwinning en nederlaag aantonen, terwijl uw team de formidabele krachten tot uw beschikking combineert tot verwoestende gevolgen.

Verander je perspectief

Net wanneer het lijkt alsof je team voorbestemd is om de nederlaag te verslaan, wissel je direct van helden en verander je het verloop van de strijd. Maar vergeet niet dat je tegenstanders hetzelfde kunnen doen. Beheers het spel in het spel terwijl beide teams van strategie veranderen en van helden veranderen om te proberen de overhand te krijgen.

De wereld is je slagveld

Bescherm de geheimen van de mysterieuze tempel van Anubis in Egypte, begeleid een EMP-apparaat veilig door King’s Row in Londen en vecht op vele andere unieke locaties. Elke kaart heeft een eigen gevoel met unieke gameplay en teamgebaseerde doelstellingen.