Blizzard – Overwatch cross-play – we houden het in de gaten

Blizzard – Overwatch cross-play – we houden het in de gaten

Blizzard zei dat cross-play iets is dat het team nog steeds overweegt voor Overwatch. De game is onlangs aangekondigd voor de Nintendo Switch en zal volgende maand beschikbaar zijn.

Blizzard zegt dat ze op dit moment niet zeker weten dat cross-play iets is dat logisch is voor Overwatch en kijkt naar hoe de technologie zich ontwikkelt voordat ze de verbintenis aangaan.

Cross-play gedachten

Cross-play is niet beschikbaar bij de lancering. Blizzard stuurde de volgende verklaring naar Engadget met betrekking tot platformoverschrijdende mogelijkheden:

We’ve seen how compelling cross-system play can be for our community, and we’re excited about the potential. There’s still a lot of work to do on both our side and the platforms’ side to determine whether this is something that makes sense for Overwatch, and we’re keeping an eye on how cross-play systems and technology develop.

Over Overwatch

Doe mee aan het gevecht voor de toekomst in de wereld van Overwatch® en kies je held uit een diverse groep soldaten, wetenschappers, avonturiers en eigenaardigheden. Buig de tijd, trotseer de natuurkunde en ontketen een duizelingwekkende reeks buitengewone krachten en wapens. Betrek je vijanden op iconische locaties van over de hele wereld in de ultieme teamgebaseerde shooter.

Ervaar het buitengewone

Versnel en vertraag de tijd. Regenvernietiging van bovenaf in een experimenteel, jet-aangedreven pantserpak. Achtervolg je prooi als een wraith-achtige moordenaar die overal en altijd kan verschijnen. Ontketen krachten zoals Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge en nog veel meer. Elke held heeft een unieke reeks verwoestende, spelveranderende vaardigheden.

Speel Heroes, Not Classes

Elke held heeft een uniek perspectief op het slagveld en een verhaal achter hoe ze daar zijn aangekomen. Je bent een kampioen van vervlogen tijden met zijn straffende rakethamer in dienst van de eer, een robotmonnik die zich inzet voor het genezen van de kloven tussen mens en machine, een genetisch gemanipuleerde gorilla die ook een briljante wetenschapper is, en nog veel, veel meer .

Vecht voor de toekomst … samen

Teamwork is noodzakelijk om te overleven als je het gevecht aangaat met vrienden en kameraden. Zorgvuldige coördinatie zal het verschil tussen overwinning en nederlaag bewijzen, terwijl uw team de formidabele krachten tot uw beschikking combineert met een verwoestend effect.

Verander je perspectief

Net wanneer het lijkt alsof je team voorbestemd is om de nederlaag te verslaan, wissel je direct van helden en verander je het verloop van de strijd. Maar vergeet niet dat je tegenstanders hetzelfde kunnen doen. Beheers het spel in het spel terwijl beide teams van strategie veranderen en van helden veranderen om te proberen de overhand te krijgen.

De wereld is je slagveld

Bescherm de geheimen van de mysterieuze tempel van Anubis in Egypte, escort veilig een EMP-apparaat door King’s Row in Londen en vecht op veel andere unieke locaties. Elke kaart heeft een eigen gevoel met unieke gameplay en teamgebaseerde doelstellingen.

Overwatch®: Legendary Edition bevat:

  • Inwisselbare code voor Nintendo Switch Online Individueel lidmaatschap Abonnement van 3 maanden (Voorwaarden van toepassing.)
  • De volledige game
  • 5 legendarische hero skins
  • 5 epische hero skins
  • 5 Origin Hero Skins
  • En meer!