Brain Age: Nintendo Switch Training – In sommige gevallen is Nintendo Switch Online vereist

Brain Age: Nintendo Switch Training – In sommige gevallen is Nintendo Switch Online vereist

Brain Age: Nintendo Switch Training is een game die online spelen niet ondersteunt, maar er is een belangrijke functie in de game waarvoor een Nintendo Switch Online-abonnement vereist is.

Online actie

Met Brain Age: Nintendo Switch Training kunnen spelers zichzelf rapporten over hun leeftijd en andere activiteiten e-mailen naar hun pc en smartphone. Om gebruik te kunnen maken van deze functie voor e-mailrapporten, moet je een Nintendo Switch Online-abonnement hebben. Het zou niet werken zonder abonnement.

Over Brain Age: Nintendo Switch-training

Gebaseerd op de originele trailer van Nintendo, zal de nieuwe game hard leunen op de unieke functionaliteit van de Nintendo Switch. In één game zie je bijvoorbeeld dat je de juiste Joy-Con’s IR-camera gebruikt om je hand te scannen, zodat je opzettelijk een spelletje rock-paper-scissors kunt verliezen. Anderen richten zich op lokaal competitief spel met vrijstaande controllers.

Veel van de rest van het spel lijkt te zijn ontworpen om te worden gespeeld met de schakelaar in verticale richting naast een meegeleverde stylus

Momenteel wordt het echter alleen officieel vermeld voor Japan … maar dat kan veranderen.