Broken Sword 5: The Serpent’s Curse komt 21 september

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse komt 21 september

Revolution Software en Ravenscourt hebben aangekondigd dat Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse gereleased zal worden op de Nintendo Switch op 21 september. De game heeft een prijs van £ 24,99 (€ 29,99).

Het team zegt dat het “gevierde avontuur nooit eerder vertoonde Behind the Scenes-films en een innovatieve nieuwe gebruikersinterface zal zijn.”

Over Broken Sword 5: The Serpent’s Curse

Parijs in de lente. Schoten komen uit een galerij. Een overval – een moord – en het begin van een ander episch origineel Broken Sword-avontuur. Een avontuur dat de onverschrokken advocaat George Stobbart en de sassy journalist Nico Collard op het spoor van een moorddadige samenzwering werpt waarvan de wortels liggen in mysteries die ouder zijn dan het geschreven woord.

Gewapend met alleen logica, integriteit en een wrange humor – kunnen George en Nico zowel oude als moderne kwade krachten te slim af zijn en de mensheid voor rampspoed behoeden?

Het spel bevat Behind the Scenes-films die speciaal zijn gemaakt voor de Nintendo Switch-versie. Ontgrendeld naarmate het spel vordert, onthullen deze video’s het verhaal en het ontwikkelingsproces achter de game, via eerder onuitgebrachte interviews met het Broken Sword-team.

Deze verbeterde versie bevat ook een opnieuw ontworpen gebruikersinterface die is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de Nintendo Switch-functionaliteit, waardoor spelers naadloos kunnen schakelen tussen Joy-Con en touchscreen-weergave.

Het mengen van cerebrale puzzels, scherpe humor, met historische authenticiteit en intriges, Broken Sword 5 – de Serpent’s Curse heeft zijn plaats als favoriet bij fans van de serie veiliggesteld, terwijl hij ook een nieuwe generatie spelers heeft veroverd.

“Switch is zo fantastisch toegankelijk – en avonturen bieden de ideale draagbare game-ervaring”, zegt Charles Cecil, CEO en oprichter van Revolution Software. “We waren vastbesloten om de innovatieve hardware van Nintendo optimaal te benutten met exclusieve inhoud en bedieningselementen. Dit is echt de ideale manier om Broken Sword 5 – the Serpent’s Curse – te ervaren. “

“Het was een plezier om met Revolution te werken aan de release van Broken Sword 5 – the Serpent’s Curse van de afgelopen jaren, en deze Nintendo Switch-versie is het toppunt van die reis”, biedt Jörn Fahrbach, Senior Communications Manager Koch Media. “