Cadence Of Hyrule – Overview Trailer

Cadence Of Hyrule – Overview Trailer

Om de recente lancering van Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer met The Legend of Zelda te vieren, heeft Nintendo een nieuwe overview trailer onthuld.

video
play-rounded-fill

Een trailer die je uitnodigt om de basis van het ritme te leren, een willekeurig gegenereerde Hyrule te verkennen en als Cadence, Link en Princess Zelda te spelen in de titel van het ritmische actie-avontuur.

Over Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda

Houd het tempo bij om Hyrule te beschermen tegen bepaalde impulsen in Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda op Nintendo Switch. Ontdek een uniek ritmisch actie-avontuur dat de gameplay van Crypt of the NecroDancer combineert met de unieke setting en muziek van de The Legend of Zelda-serie.

Hyrule zal zichzelf niet redden

De koning van Hyrule is gedwongen in slaap te vallen door een kwaadaardige dreiging die vastbesloten is om een ​​kakafonie van betoverde muziek over het land te verspreiden.

Begin je zoektocht als Crypt of the NecroDancer’s heldin Cadence, en als je eenmaal de basis hebt, kies je om als Link of Princess Zelda te spelen om je reis voort te zetten. Verken een willekeurig gegenereerde overworld en kerkers tijdens een zoektocht om de wereld te beschermen in dit avontuur vol actie met een ritmische twist!

Navigeer door het mystieke Lost Woods, dwaal door de straten van Kakariko Village en bezoek veel gedenkwaardige locaties uit de The Legend of Zelda-serie. U kunt zelfs een bekend gezicht of twee op uw reizen zien!