Child Of Light Ultimate Edition Launch Trailer

Child Of Light Ultimate Edition Launch Trailer

Het prachtige Child of Light is beschikbaar op de Nintendo Switch, dus voor degenen die niet bekend zijn met de UbiArt-titel, heeft Ubisoft een lanceertrailer geüpload voor de 2D-game.

De game debuteerde oorspronkelijk op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en Wii U, maar als je geen kans hebt gehad om het te spelen … laat de onderstaande trailer je overtuigen!

video
play-rounded-fill

Over CHILD OF LIGHT

HET KONINKRIJK LEMURIA IS IN STAAT VAN WANHOOP

De Black Queen heeft de zon, de maan en de sterren gestolen. Je speelt als Aurora, een jonge prinses met een puur hart, wiens ziel naar het koninkrijk Lemurië wordt gebracht om de drie lichtbronnen te heroveren, de Zwarte Koningin te verslaan en het koninkrijk Lemurië te herstellen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN: EEN AVONTUUR WACHT

Gemaakt door het getalenteerde team van Ubisoft Montreal met behulp van het UbiArt Framework, Child of Light is een RPG geïnspireerd door sprookjes. Maak een buitengewone reis door de uitgestrekte wereld van Lemuria en verken de mythische omgevingen, interactie met de bewoners terwijl je nieuwe locaties en hun geheimen ontdekt.

DE ADEMENDE WERELD VAN LEMURIA

Door je ervaring door Lemuria heen ontmoet je ontmoetingen die je zult herinneren, van vriendelijke feeën en kabouters tot gemene wolven en donkere draken.

VECHT MONSTERS EN KWADE MYTHISCHE CREATURES

Aurora heeft de kracht om wezens in het donker te bestrijden en de gestolen lichten te herstellen. Vecht samen met de Igniculus in Active Time Battle Systems. Je firefly-bondgenoot kan worden bestuurd door een andere speler, zodat je dit avontuur met je vrienden kunt beleven.