Coffee & Doughnuts Trailer – Travis Strikes Again: No More Heroes

Coffee & Doughnuts Trailer – Travis Strikes Again: No More Heroes

Grasshopper Manufacture heeft een nieuwe gametrailer uitgebracht voor Travis Strikes Again: No More Heroes.

video

Coffee & Doughnuts

De trailer laat ons “Coffee & Donuts” zien, een van de ‘videogame’-podia die Travis tegenkomt. In tegenstelling tot vorige etappes die tot nu toe zijn onthuld, zal Travis en Badman door een gekke platformlevendomein lopen.

Ga het spel in – letterlijk!

Tijdens de daaropvolgende strijd gaan dingen vreselijk mis en worden de twee meegezogen in de Death Drive Mk II – een legendarische spelconsole die games speelt met mysterieuze objecten die bekend staan ​​als Death Balls. Er wordt gezegd dat het verzamelen van alle zes Death Balls – en het verslaan van de games die ze bevatten – de succesvolle speler een wens zal geven …

Nu moeten Travis en Badman hun verschillen opzij zetten, samenwerken en zich een weg banen door verschillende gamewerelden in een poging om die ongrijpbare wens te krijgen, en elke laatste bug uit te roeien terwijl ze gaan.

Speel vies

Elke virtuele wereld heeft zijn eigen vibe, van rechttoe-rechtaan vechten tot puzzelactie, zodat je nooit precies weet wat je gaat krijgen – behalve heel veel hack- en slash-gevechten! Scheur door hordes Bugs, gebruik Travis ‘Beam Katana of Badman’s vertrouwde bat, en stop niet totdat de baas van elke game is vernietigd!

Travis Strikes Again: No More Heroes wordt op 18 januari 2019 gelanceerd voor Nintendo Switch.