Cytus α komt naar het westen

Cytus α komt naar het westen

Flyhigh Works en Rayark hebben bevestigd dat Cytus α (Cytus alpha) in het westen zal worden uitgebracht voor Nintendo Switch.

Eerder werd Cytus α bevestigd voor een Japanse release van 25 april 2019. Hoewel Flyhigh Works niet vermeldde wanneer de game in het westen arriveert, zeiden ze wel dat de volledige release-details in de komende weken en maanden zullen worden aangekondigd.

video

Het hele verhaal

Cytus α [alpha] voor Nintendo Switch is bevestigd voor een Japanse release op 25 april en is nu beschikbaar voor pre-order bij online retailers in het land.

Pre-orders van de eerste druk zullen een speciale CD bevatten met muziek van ‘Chapter Omega’, inhoud die in deze editie alleen op de CD beschikbaar zal zijn.

Volledige release details voor het Westen worden de komende weken en maanden aangekondigd.

Cytus α is een meeslepende ritme-muziekervaring van Rayark, die zijn verhaal combineert met meer dan 200 gevarieerde nummers en unieke gameplay, waarbij die tracks ook opnieuw gearrangeerde versies hebben om te ervaren. Deze Nintendo Switch-vermelding in de Cytus-serie heeft een vernieuwde gebruikersinterface die bij het systeem past en er zullen ook online scoreborden zijn om de scores van andere spelers te zien.