De meest succesvolle lancering van Devolver is My Friend Pedro

De meest succesvolle lancering van Devolver is My Friend Pedro

Devolver Digital, uitgever van My Friend Pedro, heeft een goed nieuws gedeeld met fans van het nieuwe spel.

Mijn vriend Pedro heeft bij de lancering zo goed verkocht dat het nu de grootste lancering is van Devolver Digital op Nintendo Switch, waarmee eerdere titels zoals Katana Zero en The Messenger worden overtroffen. Het is ook een van de beste lanceringen voor de uitgever op alle platforms.

Over My Friend Pedro

My Friend Pedro is een gewelddadig ballet over vriendschap, verbeeldingskracht en de strijd van één man om iemand op zijn pad uit te wissen op aandringen van een sentimentele banaan.

Het strategische gebruik van split-aiming, slow motion en de stijlvolle stijlvensterbreuk creëren de ene sensationele actiereeks na de andere in een explosieve strijd door de gewelddadige onderwereld.

Full Throttle Gun Ballet: laat een stortvloed van vernietiging los met een ongelooflijke mate van controle over zowel je wapens als je lichaam. Draai en keer je door de lucht terwijl je beide handen op prioriteitsbedreigingen richt of een perfecte ricochet in elkaar zet om een nietsvermoedende gangster van achteren te laten vallen.