Digimon Survive producers – Details

Digimon Survive producers – Details

Bandai Namco Entertainment Europe heeft een nieuwe video uitgebracht die een interview is met de producers van Digimon Survive.

video

Digi-world

In de video delen de Digimon-producenten Kazumasa Habu en Katsuaki Tsuzuki meer details over de gameplay van Digimon Survive en de nieuwe benadering van RPG’s en visuele romans.

Over Digimon Survive

In DIGIMON SURVIVE bepalen je keuzes je pad. Bekijk dit exclusieve interview van Kazumasa Habu en Katsuaki Tsuzuki, de producenten van Digimon, voor meer informatie over de gameplay en hun nieuwe benadering van ouderwetse tactische RPG’s en visuele romans.

Dit is een verhaal over overleven in een vreemde nieuwe wereld.

Digimon Survive viert het 20-jarig jubileum van de Digimon Anime en presenteert een gloednieuw avontuur in een mysterieuze wereld met personages ontworpen door Uichi Ukumo en muziek van de veelgeprezen Tomoki Miyoshi.

Digimon Survive ziet een gloednieuwe groep tieners, geleid door Takuma Momozuka, verdwalen tijdens een schoolkampeervakantie, waarbij ze worden getransporteerd naar een vreemde nieuwe wereld van monsters en gevaar.

Terwijl ze zich een weg banen naar huis door een geanimeerde wereld van moeilijke beslissingen en dodelijke veldslagen, zullen de keuzes van spelers gedurende het spel de evolutie van hun monsterallies en het laatste einde beïnvloeden. Veldslagen in het spel worden gevoerd in 2D, in een meer klassieke SRPG-stijl.

Belangrijkste functies

  • Prachtige graphics in Anime-stijl
  • Een donkerder verhaal over overleven en vriendschap
  • Een verhaal dat evolueert volgens de keuzes en acties van de speler
  • Geniet van tactische RPG’s vecht met meer dan 100 Digimon