Digital Foundry – The Witcher 3 hands-on

Digital Foundry – The Witcher 3 hands-on

We hebben allemaal onze eerste blik op The Witcher 3 op de Nintendo Switch ontvangen tijdens de Gamescom-stream en het lijkt erop dat het een geweldige port is.

Technische enthousiastelingen Digital Foundry hebben de kans gehad om de game in de praktijk te spelen en ze zijn tot het oordeel gekomen dat het een uitstekende port is onanks hun korte tijd doorgebracht met de game.

video
play-rounded-fill

Dat er enige visuele compromis is gemaakt, dat was onvermijdelijk.

We finally had a try of CD Projekt Red’s seminal fantasy RPG, for the first time playable on a handheld. Tom and Rich pick apart what’s one of the most daring conversions to Switch so far – the cutbacks are clear, but just how does it play in practise?

Over The Witcher 3

Winnaar van meer dan 250 Game of the Year-prijzen, The Witcher 3: Wild Hunt is een verhaalgedreven, open wereldavontuur dat zich afspeelt in een duister fantasie-universum, waarin je speelt als Geralt van Rivia, huurmoordenaar.

Tot jouw beschikking staat elk hulpmiddel van de handel: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke mengsels, heimelijke kruisbogen en krachtige vechtmagie. Voordat je een door oorlog verscheurd, door monster aangetast continent staat, kun je naar believen verkennen. Uw huidige contract? Het kind van profetie opsporen, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

De complete editie bevat alle downloadbare content die voor de game is uitgebracht, inclusief twee enorme verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone & Blood en Wine. Het is de perfecte gelegenheid om voor het eerst deze wereld te betreden of het avontuur opnieuw te beleven – onderweg!