Divinity: Original Sin 2 – gratis DLC-pakket en feature

Divinity: Original Sin 2 – gratis DLC-pakket en feature

Larian Studios heeft aangekondigd dat nieuwe gratis downloadbare content is geland in Divinity: Original Sin 2 op Nintendo Switch.

Ga gewoon naar de Gift Bag via het menu in het spel om toegang te krijgen tot de inhoud. Het team heeft ook aangekondigd dat het nieuwe Friend Invite-systeem live is op Switch en met deze game werkt zodat je een vriend of meer kunt kiezen om je te vergezellen tijdens je missie.

Derde DLC

Order & Magic is de derde gratis DLC-drop die wordt gepatcht in alle versies van Divinity: Original Sin 2, op PS4, Xbox One, Switch, Mac en pc.

Zoals altijd is de inhoud van elke Gift Bag toegankelijk via het menu in het spel, waar je elke afzonderlijke functie onafhankelijk kunt in- of uitschakelen. Natuurlijk zijn deze compatibel met alle eerdere Gift Bags (Beauty Salon en Song Of Nature), en je bent zo vrij om zoveel of zo weinig als je wilt in te schakelen

Wat meer is, we zijn verheugd aan te kondigen dat je nu vrienden kunt uitnodigen voor je game via de nieuwe functie voor het uitnodigen van vrienden op de Switch. Kies gewoon de vriend die je wilt uitnodigen en als ze accepteren (accepteer je uitnodigingen, vrienden!), Zullen ze bij je feestje komen, of je nu net begint of je avontuur voortzet.

video

Gift Bag 3 bevat

Pet Power

Pet Power verbetert de oproepingsklasse en de infusiespreuken aanzienlijk. Met deze functie kunt u infusiespreuken op alle beschikbare sommaties uitspreken, niet alleen op uw eigen incarnatie. Elke dagvaarding krijgt verschillende vaardigheden, afhankelijk van het basale elementaire infusietype.

Combat Randomiser

Tijdens het gevecht ontvangen een of meer willekeurige vijanden een van de nieuwe speciale statussen die speciaal voor deze functie zijn gemaakt. Denk je dat je weet hoe een bepaald gevecht zal verlopen? Niet meer! Dit zal alles veranderen wat je dacht te weten over gevechten, waarbij elk gevecht een nieuwe uitdaging bood.

Negen levens (Black Cat +)

Transformeert de Black Cat in een volger. Eenmaal gered, verschijnt er een fluitje in je inventaris. Je kunt dit gebruiken als je kat verdwaalt of als je wilt veranderen wie het volgt.

Verbeterde organisatie

Zoek een verzameling speciale tassen waarmee u uw inventaris beter (en automatisch) kunt organiseren.

Sourcerous Sundries

In elke belangrijke hub kunt u nu een mysterieuze verkoper vinden die exotische en krachtige artefacten verkoopt. Deze artefacten kunnen de uitrusting van een personage met enorme kracht upgraden, waardoor ze naar het huidige niveau van de speler worden gebracht.

Onderhandelaars

Ben je het zat om over te schakelen naar je ‘onderhandelende’ karakter als je met handelaren praat? Nu kan de reputatie en vaardigheid van uw hele feest u helpen om de beste prijzen te krijgen!

Houd er rekening mee dat, zodra deze is ingeschakeld, deze functies worden overgezet naar uw opgeslagen bestanden op pc, of vice versa op Switch als overdracht via cloudopslag is ingeschakeld. Deze nieuwe functies zijn gratis en worden automatisch gedownload naar de game.