Doraemon Story Of Seasons – Nieuwe Trailer

Doraemon Story Of Seasons – Nieuwe Trailer

De eigenaars van een Japanse Nintendo Switch zullen deze zomer zeker bezig zijn met de release van Doraemon Story Of Seasons, die gepland staat om te verschijnen op 13 juni.

video

Het wordt uitgegeven door Bandai Namco en lijkt nogal verslavend te zijn voor degenen onder jullie die van het genre houden. Doraemon Story Of Seasons komt dit najaar ook op Nintendo Switch en pc naar het westen.

Over Doraemon Story Of Seasons

Begin aan een charmant landbouwavontuur met Doraemon en vrienden!

Doraemon, de vertederende katachtige robot die miljoenen mensen wereldwijd veroverde, arriveert voor een nieuw avontuur in Doraemon Story of Seasons! Duik in een nieuwe wereld die ontspannende gameplay combineert met een verhaal over landbouw, vriendschap en anderen helpen.

Grijp een schop en doe mee met de leuke dingen die binnenkort gaan komen op de Nintendo Switch en Steam!

Belangrijkste kenmerken

  • Een Sice-of-Life-spel met geliefde Doraemon Chaacters

    Neem de controle over Noby, een doorsnee jongetje met een gouden hart, om een ​​verwoeste boerderij weer tot leven te brengen! Creëer banden met de andere stedelingen om oprechte interacties te aanschouwen terwijl je het land verkent en koestert met Doraemon, Sue, Big G en Sneech!

  • Verhaal van seizoenen met een twist!

    Pas uw boerderij aan door gewassen te verbouwen, landbouwhuisdieren te kweken, meubels te maken en alles te ontdekken wat de stad te bieden heeft. Maak gebruik van de geheime gadgets van Doraemon om van je boerderij een magische ervaring te maken!