Eerste 10 minuten – Creepy Road

Eerste 10 minuten – Creepy Road

Vraag je jezelf af of Creepy Road op Nintendo Switch de klassieke Metal Slug-actie uit je kindertijd kan nabootsen die velen van ons vroeger leuk vonden?

Dankzij ContraNetwork kunt u nu de eerste 10 minuten van de running shooter bekijken.

video

Over Creepy Road

Voor Creepy Road hebben we een echt gekke wereld gecreëerd met meer dan 30 originele soorten grappige en furieuze vijanden, van dieren en vogels tot psychos. De meesten van hen hebben ook hun eigen originele aanvallen. Probeer ze allemaal te verslaan! Alle locaties bevatten originele, met de hand getekende afbeeldingen en elk heeft unieke details, objecten en een gedenkwaardige sfeer. Alle personages en locaties zijn minutieus ontworpen met een grote liefde voor details!

Hoofdpersonage

Flint Trucker is een goede vent met een rijk innerlijk leven. Misschien heeft hij de Alchemist gelezen door Paulo Coelho, misschien luistert hij graag naar Tsjaikovski, en het is mogelijk dat hij zelfs naar Dali’s kunstwerk gaat voor inspiratie … Hij is mysterieus … maar één ding is zeker, hij vindt het heerlijk om iedereen te vernietigen die het aandurft hem in de weg!

Muziek

Elke locatie in Creepy Road wordt begeleid door een origineel muzikaal thema, waardoor spelers zich kunnen onderdompelen in de sfeer van wat er gebeurt en het ritme van het spel bepalen. De game bevat meer dan 15 originele muziektracks. Creepy Road raakt de Switch eShop op 1 maart 2019, voor $ 12,99 USD.