Endling komt in Q1 2021

Endling komt in Q1 2021

Herobeat Studios onthulde dat hun nieuwste game Endling in het eerste kwartaal van 2021 de Nintendo Switch en andere platforms zal raken.

In het milieubewuste side-scrolling spel zullen spelers hun vossenwelpen beschermen tegen een wereld die wordt overspoeld door vervuiling.

video

Over Endling

Zal de laatste moedervos op aarde zijn drie kleine welpen kunnen redden?

Ervaar hoe het leven zou zijn in een wereld verwoest door de mens door de ogen van de laatste vos op aarde in dit milieubewuste avontuur. Ontdek het destructieve effect van het menselijk ras, dat dag in dag uit de meest waardevolle en benodigde hulpbronnen van de natuurlijke omgeving corrumpeert.

Verken de 3D side-scrolling wereld van Endling en verdedig je welpen, drie kleine en weerloze bontballen, voer ze, zie hoe ze niveau na niveau opgroeien, merk hun unieke persoonlijkheden en angsten op, en vooral, laat ze overleven.

Gebruik de dekking van de nacht om met je nest naar een veiligere plek te sluipen. Breng de dag door met rusten in een geïmproviseerde schuilplaats en plan je volgende beweging zorgvuldig, want dit kan de laatste zijn voor jou of je welpen.

Belangrijkste kenmerken

  • Verken verwoeste omgevingen op basis van echte problemen.
  • Jaag op andere dieren om je welpen te voeren en vermijd prooi te worden.
  • Stel je overlevingsinstinct op de proef en raak betrokken bij emotioneel belastende beslissingen.
  • Breng je welpen naar de laatste veilige plek waar mensen ze niet kunnen schaden.