Geen fysieke versie Worms W.M.D.

Geen fysieke versie Worms W.M.D.

Worms W.M.D verscheen afgelopen jaar op de Nintendo Switch als digital download.

Ontwikkelaar Team17 had aanvankelijk plannen om de Nintendo Switch versie ook fysiek uit te gaan brengen. Inmiddels is duidelijk geworden dat dit niet meer zal gaan gebeuren.

De ontwikkelaar heeft op Twitter laten weten dat de retail-versie van het spel is geannuleerd.

Geannuleerd maar wel open erover

Dit betekent dat wanneer je Worms W.M.D op je Nintendo Switch wilt spelen, je deze digitaal zal moeten kopen. De game heeft onlangs overigens wél een update gekregen op de hybride console van Nintendo. Team 17 op Twitter:

Met alle successen die de Nintendo Switch heeft mogen vieren zou je soms vergeten dat soms sommige dingen ook niet lukken. Het mooi in dit alles is dat Team 17 ook transparant blijft over hoe en waarom;

6 Comments

  1. Zou ik niet erg vinden. Net als Rocket League is het dan lekker snel “switchen” als je een Zelda oid aant spelen bent.

    • Tsjah hoe meer ook fysiek hoe mooier vindt ik maar … snap je punt!

  2. Heb je ook echt wel gelijk in. Ben zelg ook meer van de fysieke games. Maar lig er niet wakker van als ik sommige digital only heb.

    • In een perfecte wereld kende Nintendo het principe van; own physical mean own digital … zoals steam. Maar wie weet gaan ze ons in September verrassen.

  3. Tijd zal het ons leren. Nog ff geduld dus😂

    • Nah geduld is moeilijk 😉

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.