Geen recensie exemplaren Super Smash Bros. Ultimate verzonden

Geen recensie exemplaren Super Smash Bros. Ultimate verzonden

Voor degenen onder jullie die wachten op beoordelingen van Super Smash Bros. Ultimate, moetem mogelijk langer wachten dan anders voordat de beoordeling gedaan kunnen worden.

Volgens veteraan Daan Koopman (NintenDaan) heeft absoluut niemand nog een recensie-exemplaar ontvangen voor Super Smash Bros. Ultimate.

En zelfs als ze dat deden, zou het altijd met een embargo komen, wat zou zorgen dat de ervaring niet verpest zou worden.

Embargo

Voor degenen onder u die niet vertrouwd zijn met embargo’s, laat me wat inzicht geven; een embargo kan veel dingen betekenen. Maar je gaat ermee akkoord als je de verstrekte recensie-kopie wilt gebruiken. Dit kan betekenen dat je vóór een bepaalde datum niets mag laten zien, alleen bepaalde inhoud vóór een bepaalde datum mag laten zien, de boxart niet voor een bepaalde datum mag laten zien. En die lijst zou kunnen doorgaan.

Terug naar het recensie kopieën situatie; het lijkt erop dat er geen recensie-exemplaren zijn uitgegeven door zowel Nintendo of America als Nintendo of Europe. Dit is hoogst ongebruikelijk, aangezien geselecteerde leden van de pers gewoonlijk een exemplaar 2 tot 3 weken van tevoren ontvangen, zodat ze erin kunnen duiken, een mening kunnen vormen , een recensie, een verhaal kunnen opleveren.

Nintendo zou ze later deze week kunnen opsturen, maar niemand weet het zeker.

We hebben er alle vertrouwen in dat sommige leden van de Japanse pers, bijvoorbeeld Famitsu, volgende week een review score voor de game klaar zal hebben staan.

Leaks

In het kort, ja de game is gelekt … en genoeg om rond het web te circuleren en ervoor te zorgen dat er van alles wordt verpest. Sommigen speculeren dat de lekken gevolgen hebben voor Nintendo’s review exemplaren beleid voor de media in het algemeen.

Vanwege de aard van alle lekken die spoilers bevatten, hebben we besloten om nieuws van Super Smash Bros. Ultimate en met name over de zaken die de wow-factor zouden verpesten voor fans tot een minimum beperkt. Natuurlijk willen we een hippe site voor het brengen van het laatste nieuws zijn, maar niet over de ruggen van de mensen die hier komen ook voor juist dat beetje integriteit. Wanneer het informatie betreft die de ervaring zou verpesten, zullen we beslissen hoe we zullen handelen en dat resulteert meestal in het niet plaatsen van de nodige content.

Maar laten we het eens hebben over de lekken, want wat ook een nieuwe trend is, is dat ze worden vergezeld door zogenaamde brick-code in de Nintendo Switch-scène. Ja code die je Nintendo Switch onbruikbaar maakt. De eerste keer dat dit zich voordeed was met de vroege lekken van Pokemon Lets Go.

Maar wat is nog opmerkelijker; als zowel NOA als NOE geen recensie-exemplaren van het spel hebben uitgegeven. Dan moet het lek ergens anders vandaan zijn gekomen. We zijn er zeker van dat Nintendo’s ninja’s dit aan het onderzoeken zijn.

Piraterij is niet goed

We keuren de lekken van games of piraterij in geen enkele vorm goed, omdat het op de lange duur een vicieuze cirkel is. Dit betekent dat als we als gamers de makers schaden dit ons uiteindelijk als gamers zal kunnen schaden. Denk er gewoon voldoende over na en je zult dit realiseren.

Wij wachten rustig af tot 7 December zodat we dan net als jullie aan de slag kunnen met Super Smash Bros. Ultimate!