Jeff Kaplan: Open-minded omtrent Overwatch

Jeff Kaplan: Open-minded omtrent Overwatch

In een interview met Eurogamer heeft Jeff Kaplan, series director van Overwatch, gesproken over de mogelijkheden voor een Nintendo Switch-versie.

Blizzard heeft al enkele keren gesproken over de mogelijkheid van Overwatch op de Nintendo Switch. Zo sprak anderhalf jaar geleden Blizzard al over deze mogelijke port aangezien het technisch mogelijk zou moeten zijn voor de console.

Jeff Kaplan – Open-minded

Jeff Kaplan wist het volgende te vertellen in het interview met Eurogamer;

Eurogamer; Hebben jullie een Nintendo Switch-versie van Overwatch overwogen? Denk je dat het kan werken?

Onze filosofie is altijd geweest dat we zo veel mogelijk spelers willen bereiken met onze games. We zullen ieder platform onderzoeken en kijken of het mogelijk is; dat wil zeggen zowel technisch gezien als op zakelijk vlak en ik kan je zeggen we zouden het geweldig vinden om te doen. We hebben echter op dit moment niets aan te kondigen omtrent de Nintendo Switch. Maar we zijn er erg open-minded over.

Het is wederom geen nee en de deur op een kiertje laten staan. Blizzard heeft al aangetoond dat Diablo III er kan komen. Het is daarom niet raar om te denken dat Blizzard kijkt hoe de verkopen van die game verlopen alvorens ze echt met Overwatch zullen gaan komen.

Zit jij te wachten op Overwatch op je Nintendo Switch?