Koei Tecmo veel spellen in 2018

Koei Tecmo veel spellen in 2018

Dit jaar zal Koei Tecmo de Nintendo Switch goed ondersteunen. Dat vertelt de president van het bedrijf, Hisashi Koinuma, in een interview met GameSpot.

Gamespot vroeg naar de interesse van Koei Tecmo in de Nintendo Switch na het aanhoudende succes van het apparaat.

Hierop antwoordde Koinuma dat ze klaarstaan om titels beschikbaar te stellen voor de Nintendo Switch, of het nou hun eigen franchises betreffen of die van andere bedrijven.

Koinuma over Nintendo Switch

Naar mijn inziens is de Nintendo Switch zo goed ontvangen, omdat het zo goed past bij de moderne levensstijl. Niet alleen voor Japan, maar ook voor de Verenigde Staten en Europese landen. Zo we staan meer dan klaar om titels op de Nintendo Switch beschikbaar te stellen: zij het onze eigen IP’s of die van een ander bedrijf. Ik heb het gevoel dat we er veel sneller voor gezorgd hebben dat onze titels op de Nintendo Switch verkrijgbaar zijn dan de andere uitgevers. Als er enige speelbehoeften of wensen zijn voor de Switch, dan gaan we hier zeker aan werken.

Op dit moment heeft Koei Tecmo onder andere A.O.T. 2 en Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings in de planning staan voor het apparaat. Afgelopen jaar brachten ze bijvoorbeeld Nights of Azure 2 uit en werkten ze mee aan Fire Emblem Warriors.

Let wel; veel spellen van het bedrijf zijn echter exclusief bedoeld voor de Japanse markt.