Layton’s Mystery Journey Deluxe Edition beoordeeld in Australië

Layton’s Mystery Journey Deluxe Edition beoordeeld in Australië

Het classificatiebord van de Australian Video Game heeft een leeftijdsclassificatie toegekend voor Layton’s Mystery Journey: Katrielle And The Millionaires ‘Conspiracy – Deluxe Edition.

Dit komt direct nadat het Nintendo Switch-spel in Duitsland werd beoordeeld, wat aangeeft dat het binnenkort in het westen aankomt. We kunnen verwachten dat Level-5 de komende weken een aankondiging zal doen.

Over Layton’s Mystery Journey: Katrielle And The Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition

Het oplossen van mysteries loopt in de familie! Met de verblijfplaats van professor Layton onbekend is het tijd voor zijn dochter Katrielle om centraal te staan ​​in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY ™: de samenzwering van Katrielle en de miljonairs voor Nintendo 3DS-familiesystemen!

Het verhaal begint deze keer met Katrielle die het Layton Detective Agency op Chancer Lane opricht, vastbesloten om haar waarde te bewijzen en in de hoop dat de opname haar zal helpen om aanwijzingen te vinden over de plaats waar haar vader vermist is.

Whizzing rond Londen op haar vertrouwde fiets, het oplossen van de zaak na onwaarschijnlijk geval, zal Katrielle verwikkeld raken in een vragende zoektocht die uiteindelijk leidt tot haar onwetende ontdekking van de Millionaires ‘Conspiracy.

Detective werk

Ze is echter niet alleen in haar pogingen – een jonge Gressenheller-student met de naam Ernest Greeves treedt toe tot het bureau als haar assistent, en het team groeit snel uit tot drie wanneer Sherl, een pratende hond, de eerste klant van Katrielle wordt en vervolgens een betrouwbare hulpverlener.