Luigi’s Mansion 3 – Bijgewerkt naar versie 1.1.0

Luigi’s Mansion 3 – Bijgewerkt naar versie 1.1.0

Nintendo heeft Luigi’s Mansion 3  bijgewerkt naar versie 1.1.0. Er zijn enkele bugfixes gemaakt, maar het grootste deel van de update is niet zo verrassend.

Volgens Nintendo op hun officiële Japanse website zijn “verschillende problemen opgelost om de gameplay-ervaring te verbeteren”.

Over Luigi’s Mansion 3

Na een uitnodiging voor een luxe hotel te hebben ontvangen, vertrekt Luigi op een droomvakantie met Mario en vrienden. Zijn droom wordt echter al snel een nachtmerrie wanneer King Boo onthult dat het een plan was om ze allemaal te vangen.

Met hulp van professor E. Gadd moet de terughoudende en laffe held zich een weg banen door de spookvloeren van het hotel in een poging zijn vrienden te redden.

Hij draagt ​​de geüpgradede Poltergust G-00 die kan worden gebruikt om de verdediging van de geesten te dichten en weg te blazen, of de geheel groene doppelganger Gooigi op te roepen voor hulp – of je nu solo speelt of in een coöperatieve multiplayer.

De ScareScraper-modus van de game kan online of lokaal worden gespeeld met maximaal acht spelers op vier Nintendo Switch-consoles, waarmee spelers worden uitgedaagd om binnen een bepaalde tijd doelstellingen op een reeks verdiepingen te wissen.

Luigi’s Mansion 3 is nu exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch wereldwijd.