Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games TV reclame

Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games TV reclame

SEGA heeft een nieuwe tv-commercial uitgebracht voor Mario & Sonic op de Olympische Spelen van Tokyo 2020 in Japan.

video

Over Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games

Het is feest en iedereen is uitgenodigd! Werk samen met Mario, Sonic en vrienden op de Nintendo Switch in sportevenementen boordevol actie! Breng je beste moves naar de baan, de sportschool, de ring of het water in tientallen verschillende partygames waarvan iedereen zal genieten.

  • Vergezel Mario, Sonic en vrienden voor hun grootste avontuur ooit op de Olympische Spelen Tokyo 2020, exclusief op de Nintendo Switch!
  • Ga voor goud terwijl je deelneemt aan actievolle sportspellen, waaronder 4 gloednieuwe evenementen voor Tokyo 2020-Skateboarding, Karate, Surfen en Sportklimmen, evenals een grote selectie klassieke evenementen.
  • Begin het feest op je Nintendo Switch met verschillende manieren om te spelen, waaronder knopspel en bewegingsbesturing in multiplayer-spelmodi die maximaal 4 lokaal ondersteunen en maximaal 8 online.
  • Speel als Mario, Sonic, Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Egg man en nog veel meer van je favoriete personages.
  • Skateboard, surf en race je een weg naar de top! Met meer dan 30 evenementen om onder de knie te krijgen in deze leuke Olympische wedstrijd, zijn er tal van manieren om je vaardigheden te bewijzen aan je vrienden in de multiplayer-modus.
  • Het team is er allemaal! Speel als Mario, Sonic of kies uit een cast vol kleurrijke personages uit je favoriete spellen.
  • Duik in unieke Dream Events die een fantastische chaos met de realiteit verbinden. Rit door een heuvelafwaartse hindernisbaan op je hoverboard, gooi neer voor territoriale controle met bliksemsnelle karate-actie, of sla de meeste doelen in een traditioneel Japans landhuis!
  • En je wilt geen epische verhaalmodus missen die je naar 1964 stuurt om deel te nemen aan klassieke, retro 2D sportevenementen. Speel zoals je wilt op je Nintendo Switch. We hebben het over beweging en knoppen, enkele en dubbele Joy-Con, single-player en multiplayer, lokaal gesplitst scherm en online!