Moonlighter komt in November

Moonlighter komt in November

11 Bit Studios heeft aangekondigd dat Moonlighter in november naar de Nintendo Switch gaat.

De actie RPG kreeg veel lof van vele publicaties toen het in eerste instantie werd uitgebracht, dus het zal weer een goede koop worden voor Nintendo Switch-bezitters

Over Moonlighter

Moonlighter is een actie-RPG met rogue-lite-elementen die een licht werpt op de dagelijkse avonturen van Will, een toegewijde winkelier die er stiekem van droomt een held te worden.

Er zijn poorten ontdekt tijdens een archeologische opgraving die lang geleden plaatsvond. Mensen realiseerden zich snel dat deze oude doorgangen naar andere werelden en dimensies zouden leiden waar moedige avonturiers schatten zouden kunnen vinden die hun stoutste dromen zouden overtreffen. Rynoka, een klein commercieel dorp, werd gesticht in de buurt van de opgravingslocatie en gold als toevluchtsoord en een plek voor avonturiers om hun zuurverdiende rijkdommen te verkopen. Dit is waar het verhaal van Will, een avontuurlijke winkelier, begint…

Moonlighter is een actie-RPG met rogue-lite-elementen die twee kanten van de medaille laat zien. Ontdek de dagelijkse routines van Will, een avontuurlijke winkelier die er stiekem van droomt een held te worden.

Hoewel de exacte startdatum nog niet is bevestigd, kunnen fans verwachten dat zowel de digitale als de retailversie van Moonlighter in november in de detailhandel en de Nintendo Switch eShop verschijnt.