New Trials Rising Trailer – Post-Launch DLC

New Trials Rising Trailer – Post-Launch DLC

Ubisoft heeft een nieuwe trailer voor Trials Rising onthuld, waarin de post-launch DLC van de game wordt geschetst. Deze keer legt producer Mikko uit wat de uitbreidingskaart van de titel zal bieden.

video
play-rounded-fill

Post Launch DLC

In Season One zullen spelers nieuwe tracks ervaren in de ‘Sixty Six’ en ‘Crash & Sunburn’-uitbreidingen – samen met extra kostuums en fietsen.

Daarnaast bevestigt de trailer dat het spel officieel van start gaat op 26 februari 2019. Dit is iets later dan de eerder aangekondigde datum van 12 februari 2019.

Over Trials Rising

In Trials Rising bestuurt de speler een rijder op een op physics gebaseerde motorfiets vanaf het begin van het level tot het einde tijdens het navigeren door een aantal obstakels. Het spel bevat hindernisbanen in verschillende delen van de wereld, zoals de Eiffeltoren en de Mount Everest, en de speler kan het tegen elkaar opnemen in de lokale en online multiplayer.

Het spel stelt spelers in staat om de beste persoonlijke prestaties van andere spelers te bekijken en ze zullen op de hoogte worden gesteld wanneer het record van de speler door anderen wordt verbroken. Naast het kunnen maken van aangepaste hindernisbanen en deze delen met andere spelers, kunnen spelers ook de uitrusting van de rijder en de motorfiets aanpassen.