Nieuwe Astral Chain Overview Trailer

Nieuwe Astral Chain Overview Trailer

Nintendo heeft een Japanse overzichtsrailer van tien minuten geüpload voor Platinum Games aankomende actie-epos, Astral Chain.

video

De trailer bekijkt het snelstromende vechtsysteem dat er fantastisch uitziet in ware platina-vorm. Astral Chain is geregisseerd door Nier Automata gameontwerper Takahisa Taura en zal waarschijnlijk worden uitgebracht op de Nintendo Switch, 30 augustus.

Over ASTRAL CHAIN

ASTRAL CHAIN ​​™, een gloednieuw actiespel van PlatinumGames, komt exclusief voor Nintendo Switch! Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het aan jou om te vechten tegen mysterieuze, alien-achtige wezens die de wereld zijn binnengevallen.

In de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, slaat het noodlot toe wanneer poorten naar een andere dimensie plotseling verschijnen! Gevaarlijke wezens beginnen op te duiken, het volk aan te vallen en het land te vervuilen, en normale politiediensten zijn niet in staat om met hen te concurreren. Om het hoofd te bieden aan deze bedreigingen, wordt een geheel nieuwe, speciale politie-eenheid gevormd die bekend staat als Neuron.

Kies uit twee speelbare personages – één man, één vrouw – voor je avontuur. Het personage dat je niet kiest, verschijnt ook als je jongere tweeling en een medelid van Neuron.

Om de wezens te weerstaan, ontwikkelde de mensheid een speciaal wapen: het legioen. Het legioen fungeert als uw partner en helpt bij uw onderzoeken. Het is echter in de strijd waarin het Legioen zijn echte vaardigheid laat zien …