Nieuwe features Final Fantasy XII: The Zodiac Age onthuld

Nieuwe features Final Fantasy XII: The Zodiac Age onthuld

Square Enix heeft nieuwe details verstrekt over een van de grote Final Fantasy-titels die naar Nintendo Switch en Xbox One komen; Final Fantasy XII: The Zodiac Age.

Nieuw in Final Fantasy XII: The Zodiac Age

De game heeft extra functies die niet zijn gevonden in het origineel op de PlayStation 2 en de remaster op PlayStation 4. Deze omvatten een nieuwe Game + -modus voor degenen die het hebben voltooid, waarmee je ook items kunt meenemen die in een vorige play-through, en ook de mogelijkheid om je opdrachten in de game te resetten, en meer. Bekijk de trailer hieronder voor de wedstrijd die in april zal plaatsvinden.

video

PS: PS4 trailer

Over Final Fantasy XII: The Zodiac Age

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE verbetert de klassieke FINAL FANTASY XII, nu mooier en gemakkelijker om te spelen dan ooit. De high-definition remaster introduceert verschillende moderne ontwikkelingen, waaronder gereconstrueerd gevechtsontwerp en een vernieuwd takenpakket.

We hebben gloednieuwe functies toegevoegd aan de Nintendo Switch- en Xbox One-versies: – Licentie (opdracht) reset-functie – Pas de taken van uw feest aan naar wens, om te passen in elke situatie waarin u zich bevindt.- Gambit-sets nu verhoogd naar drie sets van één – Verbeterde nieuwe game +, nu kun je items overbrengen die werden verkregen in een vorige play-through.

Tot 60 FPS-mogelijkheden (ALLEEN BESCHIKBAAR OP XBOX ONE X VERSION)

Hoe dan ook, we kijken uit naar deze release op de Nintendo Switch toch jongens?