Nieuwe Lapis X Labyrinth Trailer – roept alle avonturiers op!

Nieuwe Lapis X Labyrinth Trailer – roept alle avonturiers op!

NIS America heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Lapis X Labyrinth, die op 28 mei zal verschijnen voor Nintendo Switch.

video

Deze nieuwe trailer voor het 2D actiegame voor kerkers kruipen biedt een kort overzicht van de acht klassen van het spel, samen met een pittige samenvatting van gameplay en mechanica.

Avonturiers luister!

Verveel je je? Kapot gegaan? Kan je een wapen vasthouden?

Nou, hebben we de positie voor jou!

Ontsteek de avontuurlijke geest met de nieuwste trailer voor Lapis x Labyrinth, op 28 mei voor Nintendo Switch ™ en PS4 ™! Met 8 verschillende personageklassen om uit te kiezen, is er geen excuus om niet mee te doen aan dit idiote gilde !!

Er gaan geruchten dat de Hunter afkomstig is van een clan gehuld in schaduwen die snel in het donker bewegen. De prachtige Necromancer beoefent haar verboden magie en speelgoed met haar vijanden. Niemand oefent harder (of eet meer) dan de Shielder; goed dat de meid dol is op koken – haar gevechtsvaardigheden zijn ook geweldig!

De schutter kan op de vlucht zijn voor de wet, maar zijn superieure schietvaardigheid levert hem een ​​vaste plaats op. De heks veegt alles weg met haar brede elementaire spreuken. Het enorme zwaard van de Vernietiger is zelfs onder het Labyrint swingend te horen. De bisschop zal je genezen of je afbreken … afhankelijk van aan welke kant van haar speer je staat!

Welke klassen zou je kiezen? Houd je keuze in het achterhoofd en leef de actie wanneer Lapis x Labyrinth 29 mei beschikbaar komt!