Nieuwe Wolfenstein Young Blood Gameplay Trailer

Nieuwe Wolfenstein Young Blood Gameplay Trailer

Het officiële PlayStation-kanaal heeft een gloednieuwe gameplay-trailer geüpload voor Bethesda’s aanstaande schutter, Wolfenstein: Young Blood.

video

Zoals je zou verwachten, zit de nieuwe trailer vol met over-the-top actie met genoeg gore om op te starten.

Over Wolfenstein Young Blood

Wolfenstein: Youngblood is het eerste moderne coöperatieve Wolfenstein-avontuur.

Negentien jaar na de gebeurtenissen in Wolfenstein II is BJ Blazckowicz verdwenen na een missie naar het door de nazi’s bezette Parijs. Nu, na jarenlange training van hun door de strijd geharde vader, worden BJ’s tweelingdochters, Jess en Soph Blazkowicz, gedwongen tot actie.

Werk samen met een vriend of speel alleen. Voltooi levels, verken missies en voltooi missies om nieuwe vaardigheden, wapens, gadgets, cosmetica en meer te ontgrendelen om je speelstijl aan te vullen en je uiterlijk aan te passen.

Wolfenstein: Youngblood biedt de meest open Wolfenstein-ervaring tot nu toe. Zoek vanuit een nieuwe basis van operaties die diep in het hart van de catacomben van Parijs ligt, hoe en wanneer je het nazi-regime moet aanvallen en ontmantelen.

De first person shooter is eind juli uit, dus het is ongetwijfeld een grote focus voor Bethesda op de E3 volgende maand.