Nihon Falcom – In gesprekken met uitgevers om meer titels te brengen

Nihon Falcom – In gesprekken met uitgevers om meer titels te brengen

In een interview met Dualshockers werd de president van Nihon Falcom gevraagd of de ontwikkelaar meer van zijn titels naar de Nintendo Switch kon overbrengen.

Meer titels mogelijk

Ys VIII: Lacrimosa of Dana uitgebracht op Nintendo Switch. Is het mogelijk dat we ooit meer Switch-poorten zien, zoals eerdere games van de Trails-serie?

We hebben gesprekken met meerdere uitgevers over mogelijke Switch-games, maar ik kan je nog niets precies vertellen of het zal gebeuren of niet.

Dit is vrij interessant, omdat de vorige keer dat de president van Nihon Falcom hierom werd gevraagd, hij antwoordde door te zeggen dat hun publiek voornamelijk op PS4 is, daarom ondersteunen ze de Nintendo Switch niet zo vaak. Dus er moet iets zijn gebeurd.

Als je niet bekend bent met Nihon Falcom zijn ze verantwoordelijk voor Ys VIII: Lacrimosa van DANA;

video

Over Ys VIII: Lacrimosa of DANA 

Toen zijn schip zonk, dreef de avonturier Adol af naar een verlaten eiland, bewoond door wrede wezens die zich op veel verschillende manieren hebben ontwikkeld. Om te overleven, moet Adol de overlevenden verzamelen en een basis bouwen. Naarmate zijn avontuur vordert, zal zijn basis dat ook doen.

Onderweg zijn er groepen plunderende monsters om af te weren. Slash, strike en pierce … deze high-speed battles vereisen dat je wisselt tussen je personages en hun aanvalstypes om te profiteren van de zwakke punten van je vijanden! Laat dan op het juiste moment je speciale bewegingen los!

Adol, die vecht om te overleven, en de mysterieuze Dana, die verschijnt in zijn dromen … Twee zielen gescheiden door tijd en ruimte zullen de loop van de geschiedenis veranderen.

Nu kunt u genieten van het epische verhaal van Ys VIII op uw tv of onderweg!