Nintendo Switch Online meer dan 10 miljoen accounts

Nintendo Switch Online meer dan 10 miljoen accounts

Nintendo heeft aangekondigd op de recente vraag en antwoordsessie voor aandeelhouders dat ze nu meer dan 10 miljoen abonnees hebben op de Nintendo Switch Online-service.

10 miljoen plus

Vraag: Een Nintendo Switch Online-abonnement is erg goedkoop, dus de toetredingsdrempel is laag, maar aan de andere kant voelt de inhoud van de service nog steeds nogal zwak aan. Hoe gaat u de dienstverlening in de toekomst verbeteren?

Furukawa: Het aantal abonnees voor Nintendo Switch Online is gestaag toegenomen sinds de service in september werd gelanceerd en het heeft nu meer dan 10 miljoen accounts overtroffen. Nintendo Switch Online biedt gebruikers de mogelijkheid om Nintendo Switch-spellen via internet te spelen, zowel op een concurrerende als op een coöperatieve manier.

Het biedt ook diensten zoals Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, Save Data Cloud Backup en smartphone-applicaties, zoals online lobby’s en voice-chat.

Daarnaast hebben we TETRIS 99 in februari aan Nintendo Switch Online-leden als een speciale aanbieding aangeboden en zijn in mei Nintendo Switch Game-vouchers verkocht waarmee gebruikers twee Nintendo Switch-downloadtitels met korting kunnen aanschaffen. We erkennen dat het aantrekkelijk maken van de Nintendo Switch Online-service voor gebruikers uiterst belangrijk is en zal de inhoud van de sService in de toekomst nog aantrekkelijker maken.