Nintendo Switch Online: Nieuwe games NES

Nintendo Switch Online: Nieuwe games NES

Fans overal in het land hebben zich aangemeld voor Nintendo Switch Online om te genieten van wat de betaalde service te bieden heeft.

Dit omvat online spelen in populaire multiplayer-spellen; Gegevens opslaan Cloudback-up; een smartphone-app voor voicechat en andere functies voor ondersteunde games; exclusieve speciale aanbiedingen; en het vermogen om klassieke NES ™ -games te ervaren met extra online spel.

Zoals beloofd toen de eerste set van 20 NES-games werd aangekondigd, komen er nu meer retro-games naar Nintendo Switch ™, vanaf nu!

NES ™ Open Tournament Golf, Solomon’s Key en Super Dodge Ball zijn nu altijd en overal beschikbaar op Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online.

video

NES Open Tournament Golf

Daag een andere speler uit in de speltypen Stroke, Match en Tournament op drie fantasycursussen in de VS, het VK en Japan. Zorg ervoor dat je de wind en de afstand tot het gat in de gaten houdt voordat je je club uitkiest, anders haal je wat hoge scores omhoog … wat precies is wat je niet wilt doen in dit spel.

Solomon’s Key

Als Dana, een ervaren en getalenteerde held, moet je strategisch door meer dan 40 levels manoeuvreren met behulp van mysterieuze vaardigheden voor het maken van blokken en andere magische krachten. Bevrijd de gevangen Fairy in elke fase door de Bell te vinden en ontsnap door de Magic Key te grijpen. Gebruik snel denken en magische vuurkracht om verborgen voorwerpen te ontdekken en talloze vijanden te ontwijken terwijl je tegen de klok racet.

Super Dodge Ball

In Super Dodge Ball neem je de leiding over het Amerikaanse Dodge Ball-team en reis je de wereld in een poging om de beste Dodge Ballers te worden. Stap over op speelvelden in landen over de hele wereld en gebruik een combinatie van normale en supershots om je tegenstanders te verslaan. Maar let op, sommige bestemmingen hebben oppervlakken die van invloed kunnen zijn op uw houvast.

SPECIALS

Naast deze NES-spellen zullen Nintendo Switch Online-gebruikers ook de komst van speciale opslaggegevens voor het Legend of Zelda ™ -spel opmerken. Spelers kunnen nu kiezen om hun avontuur te beginnen met een ton rupees en items, waaronder het White Sword, Magical Shield, Blue Ring en Power Bracelet.

Speciale opslaggegevens voor andere NES-titels zullen in de toekomst beschikbaar komen, met leuke nieuwe toegangspunten tot favoriete spellen.

Zoals eerder aangekondigd, zullen nieuwe toevoegingen aan de NES-Nintendo Switch Online-bibliotheek in november inclusief Metroid ™, Mighty Bomb Jack en TwinBee zijn, terwijl december de release zal zijn van ADVENTURES VAN LOLO, Ninja Gaiden en Wario’s Woods ™.