Overzicht terugkerende personages Totori, Mimi voor Atelier Lulua

Overzicht terugkerende personages Totori, Mimi voor Atelier Lulua

Gust en Koei Tecmo geven een kort overzicht van twee terugkerende personages voor Atelier Lulua: The Scion of Arland uit een eerder Atelier-spel.

video

Deze karakters zijn Totooria Helmold en Mimi Houllier von Schwarzlang. Deze ervaren alchemisten en avonturiers debuteerden voor het eerst in Atelier Totori: The Adventurer of Arland. Er is echter geen beschikbare informatie gedeeld als beide spellen kunnen worden afgespeeld.

Karakterdetails

Totooria Helmold

Een student van Rorona, Totori is een zeer capabele alchemist. Ze is ook Piana’s leraar, met wie ze activiteiten uitvoert om de alchemie over de hele wereld te verspreiden. Onlangs heeft ze bedachtzaam om niet meteen hardop te zeggen wat haar in de maling neemt.

Mimi Houllier von Schwarzlang

Totori’s jeugdvriend en een ervaren avonturier die werkt als haar konvooi. Haar speerpunt is topklasse in Arland. Ze is nog steeds net zo tsundere als altijd.


Atelier Rorona markeerde het begin van de Arland-serie. En nu, na de gebeurtenissen van Atelier Totori en Atelier Meruru, komt een geheel nieuw verhaal. De nieuwste titel speelt zich af in een wereld die het verhaal van Atelier Meruru voortzet. De titel geeft weer hoe personages en locaties in de loop van de tijd zijn veranderd. Gevestigd in een wereld die zowel nostalgisch als nieuw is, tilt het gordijn op een ander avontuur voor de alchemist.

  • Met behoud van een systeem dat fans van de Arland-serie in zijn kernkennis zullen kennen, blijft deze titel ook het systeem evolueren
  • Bovendien ontleent de titel de essentie van het systeem, dat nog steeds wordt gecultiveerd, helemaal van de wortels van de serie tot de nieuwste genummerde titel
  • Een unieke samenvoeging van dergelijke elementen maakt een geheel nieuwe spelervaring mogelijk

Atelier Lulua: The Scion of Arland wordt op 20 maart 2019 gelanceerd in Japan. Ondertussen, in het westen, staat de game gepland om te verschijnen in het voorjaar van 2019.