Pillars of Eternity: Complete Edition – Launch trailer

Pillars of Eternity: Complete Edition – Launch trailer

Om de recente lancering van Pillars of Eternity: Complete Edition te vieren, is een nieuwe trailer onthuld om een deel van het aanbod te presenteren.

video
play-rounded-fill

Over Pillars of Eternity: Complete Edition

De game is nu beschikbaar op de Nintendo Switch en bevat alle aanvullende inhoud van de originele pc-versie, inclusief de DLC en uitbreidingen.

Volgens ontwikkelaar Obsidian Entertainment is het geoptimaliseerd om comfortabel voor je tv te spelen met controllers of in handheld-modus.

Neem je feest mee op de ultieme rollenspelervaring, Pillars of Eternity komt eindelijk naar de Nintendo Switch! Gemaakt door de meesters van Obsidian Entertainment, Pillars of Eternity vrijgegeven voor kritische bijval en tientallen prijzen. Nu kunnen de fantastische wereld, tactische gevechten en onvergetelijke verhaallijnen overal worden meegenomen.

Pillars of Eternity: Complete Edition bevat alle aanvullende inhoud van de originele versie, inclusief de DLC en uitbreidingen. De game is geoptimaliseerd om comfortabel voor je tv te spelen met controllers of in handheld-modus. Navigeer eenvoudig door de gedetailleerde personagecreatie van de game, realtime met pauzegevechten en partijbeheer dankzij doordachte updates van de gebruikersinterface en bedieningselementen. Verzamel je feestje, ga op pad en omarm het avontuur terwijl je je verdiept in een rijk van verwondering, nostalgie en de opwinding van klassieke RPG’s met Obsidian’s Pillars of Eternity!