Pipeworks – Terraria Alpha Build verstuurd

Pipeworks – Terraria Alpha Build verstuurd

Het Pipework-blog van Pipeworks heeft aangekondigd dat een belangrijke mijlpaal is bereikt voor Terraria op Nintendo Switch!

video

Ogenschijnlijk is de alpha build al ter beoordeling ingediend. Dit betekent dat we binnenkort de release van Nintendo’s hybride apparaat kunnen zien. Nu bereidt het team zich voor op de volgende fase, de bètatest om dingen op te poetsen. Bekijk wat het team te zeggen heeft: Het team bij Pipeworks is blij om aan te kondigen dat we een belangrijke mijlpaal in Switch-ontwikkeling hebben bereikt.

Alpha build

Onze alpha build is ter beoordeling ingediend, wat betekent dat belangrijke gameplay-systemen in-game zijn en klaar voor re-logica om uit te checken.

Pipeworks zal nu gericht zijn op onze bètamijlpaal, wat inhoudt dat bugfixes, Pools en andere feedback van zowel 505 Games als Re-Logic moeten worden opgelost. Verwissel livestreams, showcases van functies en andere vormen van inhoud die in uw feeds verschijnen als we krijgen dichter bij beta. Het team is erg blij met de staat van onze alpha build en we kunnen niet wachten om je al het werk achter de schermen te laten zien!

Het wachten zal de moeite waard zijn.505 Games en Re-Logic hebben aanvankelijk bevestigd dat Terraria gepland staat voor release in 2019. Vanaf de tijd van de pers zijn nog geen plannen onthuld over de prijs of iets over een fysieke release.