Project Nimbus: Complete Edition komt op 16 Mei

Project Nimbus: Complete Edition komt op 16 Mei

GameTomo heeft Project Nimbus: Complete Edition aangekondigd en deze zal binnenkort op de Nintendo Switch verschijnen via de eShop.

Het is gepland voor de volgende maand, op 16 mei. Het zal worden aangeboden voor USD 19,99.

video

Over Project Nimbus: Complete Edition

De Japanse uitgever GameTomo is erg trots om de releasedatum bekend te maken voor Project Nimbus: Complete Edition op de Nintendo Switch. De anime-geïnspireerde mech-gevechtsgame is gepland voor een 16 mei wereldwijde release op de Switch. Deze versie van het spel bevat nieuwe content die nog nooit eerder in de Verenigde Staten en Europa is gezien, en die Westerse fans van snelle robotactie zeker zal plezieren.

Project Nimbus: Complete Edition is de nieuwste versie van het cult mecha-spel, oorspronkelijk ontworpen en ontwikkeld door GameCrafterTeam en GameTomo. Deze versie bevat het volledige verhaal van het origineel en het gevecht naast nieuwe modi die eerder niet in Amerikaanse of Europese planken waren verschenen.

Het spel speelt zich af in een verre toekomstige aarde waar drie facties vechten voor de overblijfselen van de planeet met behulp van krachtige gevechtsframes; klassieke mecha, geïnspireerd door de liefde van de makers voor Japanse anime. Deze gevechtsframes nemen deel aan snelle gevechten op verschillende slagvelden op de grond, hoog in de lucht en zelfs in de ruimte.

Twee nieuwe modi vullen de inhoud van het origineel aan voor deze versie: een verbeterde overlevingsmodus en WARFRONT. In Survival vechten spelers tegen eindeloze golven vijanden om hun positie als aasmecha-piloot te versterken. In WARFRONT verhogen objectief gebaseerde missies de ante door te eisen dat de speler tegen oneindige kansen in een nooit eindigende aanval kan overleven.

Dankzij de veelzijdigheid van de Switch kunnen spelers hun Joy-cons gebruiken om het beste te ervaren van wat Project Nimbus te bieden heeft of mobiel te blijven en mee te nemen naar de lucht in het hele huis of onderweg. Project Nimbus is ook compatibel met Pro Controller voor een nog rijkere vliegervaring.

Met zijn intense snelle hondengevechten in Mech-gebaseerde ‘Battle Frames’, is Project Nimbus: Complete Edition het definitieve mecha-vechtspel voor Nintendo Switch!

Geïnspireerd door de series Gundam, Macross en Ace Combat, biedt de game levendige graphics, vurige actie en een epische verhaallijn met veldslagen over drijvende steden, uitgestrekte oceanen en de uithoeken van de ruimte. Vlieg met een verscheidenheid aan machtige gevechtsframes die volledig zijn geladen met raketten, energiemessen, psychodrones, deeltjeskanonnen en meer in intense en meedogenloze gevechten in de lucht.

De verhalende lijn van Project Nimbus beschrijft de gewelddadige botsing van drie verschillende facties over een door oorlog verscheurde futuristische Aarde. Endless Survival en speciale Warfront-modus beschikken over extra Battle Frames en missietypen.

Vlieg met de meest geavanceerde gevechtsframes ooit gemaakt door een reeks adembenemende omgevingen, van oceaanforten tot wolkenrijke luchten tot de vernietigde ruïnes van de grootste beschavingen van de aarde.

Ga verder met het verhaal van Mirai, UCN, CFN en de Children of Fallen Nations als de strijd voor vrede op aarde voortduurt, eindigend in een epische strijd voor de redding van de mensheid.

Belangrijkste kenmerken

  • Snelle actie, het besturen van zwaar gepantserde gevechtsframes door de door oorlog verscheurde lucht.
  • Zesentwintig missies op verschillende locaties, waaronder drijvende steden, oceaanforten, bergbases, futuristische gevangenissen en veldslagen in de ruimte.
  • Meer dan een dozijn speelbare gevechtsframes met wapens, waaronder slimme raketten, energiemessen, deeltjeskanonnen, drijvende energieschilden, railguns en autonome psychodrones.
  • Een uitgestrekte verhaallijn met gevechten tussen drie verschillende facties over een door oorlog verscheurde futuristische planeet: de Amerikaanse leider CFN, de door Rusland geleide UCN en de schimmige terrorist Children of Fallen Nations.
  • Complexe bazen met elk een unieke vechtstijl, waaronder in een baan om nucleaire gevechtsmechs, groepen dodelijke piloten en bewapende vliegende schepen.
  • Raketten, spoorkanonnen en kanonnen voor langeafstandsgevechten … energiemessen en blad snellen voor melee!
  • Met Bonus Survival Mode kun je kiezen uit een hele hangar van Battle Frames, en dan moet je eindeloos vechten tegen vijanden met vijanden.
  • De WARFRONT-modus biedt een enorme herspeelbaarheid met zes onbeperkte missiemodi, waaronder basisverdediging, onderschepping en moord. Zes niveaus van piloot (inclusief legendarisch) en Battle Frame-aanpassing zorgen ervoor dat je nog uren langer speelt.

Project Nimbus: Complete editie bevat het basisspel Project Nimbus: Code Mirai, oorspronkelijk uitgebracht voor de PS4 in 2017, plus de uitbreidings-DLC van “Rise Mirai”. De game ondersteunt Engelse en Japanse talen.