Q.U.B.E. 2 komt op 21 februari 2019, inclusief physical release

Q.U.B.E. 2 komt op 21 februari 2019, inclusief physical release

Een spannend avontuur op het gebied van fysica-verandering begint binnenkort op Nintendo Switch!

Super Rare Games heeft onthuld dat Q.U.B.E 2 op 21 februari 2019 de Nintendo Switch eShop raakt voor £ 29,99.

video

Over Q.U.B.E. 2

Q.U.B.E. 2 is het vervolg op het populaire first-person puzzelspel Q.U.B.E. Je bent Amelia Cross, een gestrande archeoloog die op mysterieuze wijze is ontwaakt in de zandstralen van een oud buitenaards landschap. Samen met de verre hulp van een andere overlevende, commandant Emma Sutcliffe, moet je de structuur van deze vergeten wereld doorkruisen en manipuleren om een ​​weg terug naar huis te vinden.

Als je wakker wordt in een vreemd pak met aangehechte handschoenen, heb je geen voorkennis over hoe je in deze omgeving bent gekomen. In afwachting van jou is het een doolhofachtige monoliet, een structuur waar je doorheen moet navigeren en mind-buigende puzzels oplost. Gebruik je manipulatiehandschoenen om de architecturale structuur in je zoektocht te veranderen en aan te passen om samen te komen met een andere overlevende en een weg van de planeet te vinden.

Naarmate je verder onderzoek doet en puzzels oplost, moeten nadenkende vragen over je ware doel en de oorsprong van de structuur waar je aan werkt, worden overwogen, waardoor je gedwongen wordt een verwoestende waarheid te aanvaarden die je wereld zal doen schudden.

Fysieke release

Daarnaast publiceert Super Rare Games een beperkte fysieke run van het spel, met slechts 4.000 exemplaren beschikbaar. Het pakket bevat interieurillustraties, een 12-pagina’s full colour handleiding, ruilkaarten en een sticker.

Pre-orders gaan live vanaf de website van Super Rare Games, op 13 februari 2019.